Ashihara Karate er for dem 
som holder af karate


Hvad er Ashihara Karate:

Ashihara karate bruger videnskablig logik, baseret på en naturlig fornuft og udelukker alle unødvendige ting. Traditional karate har lagt alt for meget vægt på either lette tekniker eller udlukkende på styrke. I samfundet idag er der brug for en mere realistisk form for karate, hvor hurtighed, styrke, snille og strategi er med.

Ashihara karate prøver hele tiden på at sørge for at eleven, med en sikker miljø for udvikling. Hvis dette skal opnåes skal der trænes et sted, hvor eleven kan nyde praktisk og forbedre sine teknikker uden at komme til skade. Ashihara karate opfylder og forsætter med at opfylde dette krav. Kort, dette er den mest realistiske karate - Den lærer eleven hvordan man undgår at blive ramt af modstanderen samtidig med hvordan man kontrollere og begrænset ham i en meget mere og effektiv måde.

Ashihara karate stræber imod at danne fleksible insturktører. Når du træner er der forskellige måder alt afhængig af din alder og fysisk tilstand. Ikke alle udøvere vil blive proessionelle, derfor er det vigtigt, at læren aldrig glemmer at være fleksibel. Ashihara karate er meningen skal være sjovt. Det er meningen at give eleven lyst til at blive bedre, endnu stærker og endnu smarter. For at bevarer denne tankegang, må vi stræbe imod at bevarer den praktiskedel sjov, så selvom eleven rammer en mur og ikke føler sig rede til at gå videre. Vil de stadig stræbe om at overkomme forhændringen og bliver endnu bedre. Man skal ikke være tilfreds med ens unværende tilstand; men have følesen og ønsket om at udøve mere logisk og realistisk karate. Altid være et skridt foran:

Dette er ånden bag Ashihara Karate.Historie om Ashihara:


masterAshihara karate er skabt af Kancho Hideyuki Ashihara - 10.Dan. Kancho Hideyuki Ashihara, født i 1944 i Hiroshima provense, blev en levende legende. Som 11-årig startede han med at træne karate, og 10 år senere i 1965 åbnede han sin første dojo i Yawatahama, en lille fiskeby i Ehime præfekturet. Lige siden dengang koncentrerede han sig om at udvikle sit eget logiske karate-system til fuldkommenhed. I 1980 grundlagde Kancho Ashihara New International Karate Organisation (NIKO), Ashihara Kaikan med hovedeskolen Honbu i byen Matsuyama på øen Shikoku.

 

hidenori2Ashihara karate blev hurtig kendt over hele Japan for dets effektivitet som "Fighting Karate" og mange nye dojo'er kom til. Idag findes der Ashihara Karate Skoler overalt i verden. Alene i Japan er der over 11000 aktive medlemmer. Intet andet karate-system har på så kort tid opnået en tilsvarende udbredelse og popularitet. Men desværre døde Kancho Ashihara d. 25 April 1995 kun 51 år gammel. Hans efterfølger blev han søn Kancho Hidenori Ashihara. Som den dag i dag udøver og styrer Ashihara karaten i hans faders ånd.

 

 

Seneste Nyt

Juleferie/ juleafslutning Juleferie/ juleafslutning 18-12-10 - Vi holder fælles afslutning børn og voksne. Vi starter kl....
HUSK! Løbetur 18-12-09 - Hvornår Lørdag den. 29 december, 11:00 – 12:30...
Graduering i HKS 18-11-20 -   Gradueringstilmelding Fredag den. 14-12-2018 A...
KONTINGENT efterår 2018 18-08-30 - Osu Så er det blevet tid, at betale kontingent, efteråret...
35 års jubilæum 18-08-14 - Info. Ang. 35 års jubilæum. Vi håber at se rigtig mange.

Etikette

Karate etikette 11-12-08 -   Karate-etiketten er næsten den samme for alle Ashihara skoler i verden. Der er derfor ingen, der behøver at være i tvivl om, hvordan man skal opføre sig i en "fremmed" dojo. Alle karateudøvere hilser på hinanden med "osu", også uden for træningssalen. Ordet "Osu" er en internation... More detail