Om Hadsund Karate Skole

Velkommen i Hadsund Karate Skole: 

Denne side skulle gerne være med til at give medlemmer og deres familie et hurtigt overblik over, og indsigt i Hadsund Karate Skole. Hvis der skulle opstå yderligere spørgsmål, så er I altid velkomne til at kontakte Hadsund Karate Skoles ledelse eller instruktører.

Hadsund Karate Skole er en forening, der blev oprettet i 1983 af Sensei Hugo Thostrup. I 1985 overtog Sempai Michael og Sensei Bjarne ledelsen af Karate Skolen og fra 1987 til 2003 var Sensei Bjarne Platz, Branch Chief i Hadsund Karate Skole. Efter en lang og aktiv karatekarriere valgte Sensei Bjarne i december 2003 at overdrage Branch Chief posten til den nuværende Sensei, Brian Hansen, som udover at være den øverste ansvarlige i Hadsund Karate Skole også var Ashihara karate's verdensmester i knock-down karate i 2006.

Hadsund Karate Skole er blevet en anerkendt forening som har fostret flere danske og jyske mestre, men Hadsund Karate Skole er ikke kun et sted for elite-sportsfolk, men et sted, hvor alle er velkomne uanset hudfarve, religion og ambitioner.


Hadsund Karate Skole er organiseret på følgende måde:

  • GENERALFORSAMLING:
    Generalforsamlingen er Hadsund Karate Skoles øverste myndighed. Der afholdes generalforsamling 1 gang om året, hvor bestyrelsen vælges. Hadsund Karate Skoles vedtægter, der besluttes af generalforsamlingen.
  • BESTYRELSEN: 
    Bestyrelsen består af 5 medlemmer. Se bestyrelsens medlemmer. Sammensætningen af bestyrelsen og dens opgaver kan ses i Karate Skolen og i vedtægterne.
  • TEKNISK RÅD: 
    Teknisk råd består af Branchiefen og 2 eller 3 medlemmer, der alle har sort bælte. Det er Teknisk råd, der er ansvarlig for uddannelse af Karate-eleverne og udvælgelse af instruktørerne. Sammensætningen af Teknisk råd kan ses i Hadsund Karate Skoles lokaler.

Der er ingen i Hadsund Karate Skole, der modtager løn. Al arbejdskraft foregår på frivillig basis. Hadsund Karate Skole træner ASHIHARA KARATE og er medlem af NIKO (New International Karate Organisation), der er en verdensomspændende organisation kun bestående af ASHIHARA skoler. I Danmark er der Ashihara skoler fordelt over hele landet. Disse skoler er organiseret i DAO (Dansk Ashihara Organisation). Samtidig er Hadsund Karate Skoler også medlem af D.I.F. (Dansk idræts forbund) og D.A.I. (Dansk arbejder idrætsforbund). 

Link til: Vedtægter.

 

Seneste Nyt

KONTINGENT efterår 2018 18-08-30 - Osu Så er det blevet tid, at betale kontingent, efteråret...
35 års jubilæum 18-08-14 - Info. Ang. 35 års jubilæum. Vi håber at se rigtig mange.
Så fik vi en ny 2 Dan. 18-08-08 - Ny 2 Dan. Sempai Jan bestod på sommerlejren :-)
HUSK! Så er det blevet tid, at betale. Kontingent forår 2018 18-01-08 - Osu Så er det blevet tid, at betale kontingent, foråret 2...
Fastelavn 2018 ! 18-01-06 - Fastelavn i Hadsund Karate Skole ​ Fredag den 9. februar...

Etikette

Karate etikette 11-12-08 -   Karate-etiketten er næsten den samme for alle Ashihara skoler i verden. Der er derfor ingen, der behøver at være i tvivl om, hvordan man skal opføre sig i en "fremmed" dojo. Alle karateudøvere hilser på hinanden med "osu", også uden for træningssalen. Ordet "Osu" er en internation... More detail